Bliver du set som lidt af en player der spiller for mange spil frem for at nære dine relationer til familie og venner? Så kan du måske score nogle hurtige point ved at imponere med nogle etiske valg. Tag for eksempel et kig på hvordan du varmer dit hjem op. Det kan højst sandsynligt gøres mere bæredygtigt med en luft til vand varmepumpe. 

Vil du gerne spare penge, imponere venner og familie og gøre miljøet en tjeneste samtidig? Det kan du gøre ved at ændre på en central ting i dit hjem: nemlig den måde dit hus bliver varmet op. Hvis du nogensinde har kigget på varmeregningen og fået hedeslag over de store tal, så kan du spare gode penge oveni at score point på den etiske front. 

Spar på gysserne

Den umiddelbare fordel du vil kunne mærke direkte, er på din banksaldo. Især over længere tid, er det til at mærke den store forskel, som den bæredygtige løsning gør. Så hvis ikke du vil installere en luft til vand varmepumpe for andres skyld, kan du med fordel gøre det for din egen skyld. Når varmepumpen tager luften og omdanner den til varme i radiatoren og varmt vand, så sparer du nemlig penge.

Amalos varmepumpeløsning er bæredygtig for miljøet og for din pengepung. Der er store økonomiske fordele ved at vælge en varmepumpeløsning frem for traditionelle metoder at varme huset op på, som for eksempel med olie eller gas. Dertil behøver du heller ikke selv at bøvle med installationen af varmepumpen. Det eneste du skal gøre, er at give Amalo nogle af dine oplysninger. 

Imponer din omgangskreds

Det er blevet mere populært at indrette sit liv og hjem på en mere bæredygtig måde. Det er der også god grund til. For at efterlade en beboelig klode til de næste generationer, er det nemlig væsentligt at vi allerede i dag, gør brug af nogle grønne løsninger som er holdbare og bruger vedvarende energi.

Så uanset om du gør det for din egen samvittigheds skyld eller på grund af den grønne trend, så er der point at hente på flere fronter. Dine venner og familie vil garantere lade blive inspireret af dit initiativ til at ændre din måde at varme huet op på. Så hvis du mangler nogle point hos dine nærmeste, kan du med en luft til vand varmepumpe nemt indhente det forsømte.

Få den rigtige løsning til dit behov

Alt efter hvordan du bor, skal varmepumpen tilpasses størrelsen og alderen på dit hus. Det kan være svært at vide hvilken varmepumpe der er den rigtige til netop dit hus, men når du får en varmepumpeløsning fra Amalo får du den rette hjælp til varmeløsningen. Der kommer også en ekspert ud og installerer den for dig – det foregår typisk hurtigt og dermed også billigt.

Samtidig gør du selvfølgelig miljøet en tjeneste, hvilket betyder at du i sidste ende også gør dig selv en tjeneste. Besøg Amalos hjemmeside og lær meget mere om den moderne og bærdygtige måde at få opvarmet sin bolig på.