Mange som har fulgt lidt med i poker har nok drømt lidt om et liv som professionel poker spiller, da det er en verden som er fuld af penge, og som virker meget glamourøs. Du skal dog vide at vejen til at blive en af de allerbedste kan være lang og hård. Der findes flere forskellige poker varianter, men Texas Holdem er den mest populære.

Dygtiggør dit spil

Det er ikke til at vide hvor meget erfaring du har som spiller, men hvis du skal kunne leve af at spille poker, så skal du studere spillet ganske nøje. Det skyldes ganske simpelt at poker et videns spil, som også har store elementer af held, og over tid vil den dygtige spiller vinde penge, hvor den knap så dygtige vil tabe penge.

Det kræver mange timers træning at blive dygtig, og har du ikke særlig meget erfaring, så vil vi anbefale at du starter ud med at spille gratis spil eller i hvert fald spiller med en minimal indsats. Poker er et spil med mange elementer, og ved at spille uden indsats, så kan du hurtig få en fornemmelse for spillet.

Poker indeholder matematik

Hvis du vil være en vindende spiller, så er det vigtigt at kende matematikken i spillet, dvs. hvor stort odds der er for forskellige udfald. Det skal du bruge for at regne ud hvorvidt du skal betale for at gå med på en given hånd under spillet.

Din position er vigtig

Ved langt de fleste borde er der 10 spillere, og der betyder at ens position kan være afgørende for hvilke hænder du vælger at spille. Sider du på en af de første pladser, så bør du ikke spille ligeså mange hænder som hvis sidder sidst. Det betyder at et par 6’er måske ikke skal spilles hvis du sidder forrest, men godt kan spilles hvis du sidder sidst. Hvis du sidder ved et bord med færre spillere, så skal du også spile flere hænder end hvis du sidder ved et bord med ti spillere.

Det mentale er også vigtigt

Et andet vigtigt element i spillet er det mentale, hvor du skal kunne håndtere perioder med modgang, uden at du begynder at træffe dårlige beslutninger. Held er også en stor del af spillet, og derfor vil der være perioder hvor du taber, selvom du tager de rigtige beslutninger.

Når du føler at du har styr alt ovenstående, så kan du overveje at begynde at spille poker om penge. Der er i starten en lang række poker bonusser, som du kan benytte til at få en større pengebeholdning. Det vil være en god ide at benytte disse, så har du også flere forskellige udbydere hvor du kan prøve spillet af.

Første skridt mod at blive professionel poker spiller er at være en vindende spiller, derfor kend dine egne begrænsninger, og spil på et niveau hvor du kan være med. Har du været vindende på et niveau et stykke tid, så kan du tage skridtet op til næste beløbsstørrelse. Sådan kan fortsætte imens du løbende forbedre dig.