Spil kun for, hvad du har råd til

Betragt de penge, du giver ud til spil, som tabte. Så kan du blive positivt overrasket, hvis du skulle vinde en præmie. Når man spiller, drømmer man om den store præmie, men de fleste vinder 42 kroner i lotto en gang i mellem. Har du kun råd til at spille for 20 kroner om måneden, kan du gøre det. Er du en af de tunge drenge, der kan lægge chatoner a’ 100.000 kroner? Fint nok, men vær klar til at vinke farvel til pengene.

Spil i kort tid

Spil giver en rus, og mange, der har prøvet at spille for at vinde eller slå en rekord, kender den. Det er sjovt, og man får et adrenalinkick af det, men kroppen har ikke godt af den slags påvirkning i længere tid, på samme måde som den heller ikke har godt af en længerevarende brandert. Så sæt på forhånd en spilletid af, spil det igangværende spil færdigt, og sluk så computeren!

Find en passende bonus

På casinooversigter kan du finde nogle eksempler på bonusser og gratis spins, som er holdt op mod, hvor mange gange du skal spille for at opnå din bonus. Typisk er det sådan, at du skal spille bonussen fri, så start med at beslutte, hvor mange penge du vil spille for.

Spil er til lyst

Føler du dig ensom eller deprimeret, og har du besluttet, at det er nu, du skal spille, er du ude på tynd is. Brug i stedet en bog til din virkelighedsflugt. Den skader ikke. Vælg så en dag, hvor du er i partyhumør, og inviter vennerne over til en fælles spilleaften. Hvem vinder den største præmie?

Hos Spilnu.dk kan du se flotte billeder af deres spilleautomater:

Vil du vide lidt mere om spillene fra Spilnu.dk, hvis billede præsenteres på denne side, er det en fordel at gå ind på deres nyhedsside.

Vil du mærke guldfeberen uden at blive fattig og snavset, skulle du prøve Gold Rush automaten. På denne automat har Spilnu.dk sat maksimumsindsatsen op til 20 kroner (mod normalt 12 kroner) pr. spin, og så kan du vinde større præmier. Spilleautomaten har 15 indsatsniveauer. I det herrens år 1849 drog håbefulde lykkejægere til Californien for at blive stinkende rige. Skal det blive dig eller Dollar Bill, der graver sig frem til den helt store guldklump?

Er du den nye Sherlock Holmes? Afprøv dine evner til at opklare forbrydelser med spilleautomaten, Inspector. Det er en mørk og stormfuld aften, og brostenene i London glitrer af regnvand. Tyvene er smuttet, og der er udlovet en stor dusør for at samle trådene og løse gåden. Du er ikke alene. Mesterdetektiven Inspector Clueless er tændt på at hjælpe dig.

Er du to meter høj, rødhåret og har hår mellem tænderne? Så lyder du som en rigtig viking, som er klar til at tage på togt. Du ved, at store rigdomme venter i det fjerne. Automaten, The Vikings: Wheels of Valhalla, er helt sikkert noget for dig. Hos de gamle guder flyder det med guld. Små og store skatte venter blot på at blive erobret, når du ankommer med dit langskib. Grafikken i dette spil er et syn for guder.