Håndbold er en af de mest populære sportsgrene i Danmark, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Med konstant spænding, højt tempo og en utrolig holdånd, fortsætter sporten med at vinde danske hjerter. Men hvor kan man finde de seneste nyheder om dansk håndbold? I dag tager vi et kig på nogle af de bedste websites, sociale medieplatforme og tv-programmer, hvor du kan følge med i alt, hvad der sker inden for dansk håndbold.

1. Dansk Håndbold Forbundets hjemmeside – Hvis du vil vide alt der sker inden for dansk håndbold, er Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside et godt sted at starte. Fra resultater og live-opdateringer til oplysninger om ligaturneringer og spillerbeskeder, er denne hjemmeside den ultimative kilde til håndbold nyheder. Derudover kan du også finde landsholdets planer, klub-detaljer og meget mere på hjemmesiden.

2. Ekstra Bladet – Et andet godt sted at finde håndboldnyheder er på Ekstra Bladets hjemmeside. Ikke alene dækker de alt der sker på håndboldbanen, men de har også en anden sektion, hvor du kan finde seneste nyheder om dine favorithåndboldspilleres privatliv. Det er også et godt sted at finde analyser og forskellige meninger om håndbold fra eksperter.

3. Sport på TV og streaming – Hvis du foretrækker at se håndbold på tv eller internet stream, har du flere muligheder at vælge imellem. Kanal 5 er med på alle landskampe og de fleste hjemlige kampe i både mændenes og kvindernes liga. Hvis du vil se endnu flere kampe, kan du se TV 2 SPORT eller Eurosport, hvor en del kampe også bliver dækket. Og hvis du ikke har adgang til tv, kan internet streaming som Dplay og Viaplay også være en mulighed.

4. Sociale medier – Medier som Twitter og Facebook er også gode steder at få de seneste nyheder om dansk håndbold. Dansk Håndbold Forbundet er aktivt på både Twitter og Facebook, hvor de opdaterer om nyheder og kampe løbende. Derudover kan du også finde en række eksperter og kommentatorer på Twitter, der giver ekspertvurderinger og forskellige holdninger om sporten.

5. Håndboldmagasinet – Håndbold magasinet er et online magasin, der er dedikeret til alt, hvad der sker i dansk håndbold. Det er en informativ kilde, hvor eksperter diskuterer og analyserer de seneste kampe, begivenheder og nyheder, og hvor du kan finde interviews med trænere og spillere. Det er også et godt sted at finde information om den kommende sæson, spillerne og klubberne.

At følge med i alt det, der sker inden for dansk håndbold, kan være en stor udfordring. Men ved hjælp af de ovennævnte kilder, vil du være i stand til at finde de seneste nyheder, resultater og opdateringer fra sportens verden. Uanset om du foretrækker at se håndbold på tv/streaming, læse online artikler eller at følge dine favoritspillere på sociale medier, er der altid en kilde til nyheder og information, der passer til dine behov. Så find din favorit side, tænd dit tv og få fingrene i de mest interessante og informative håndboldnyheder i Danmark.