Har du været heldig at vinde en stor gevinst i spil? Så skal du først og fremmest have et stort tillykke. Og så kan der for det andet godt være behov for nogle tips og tricks til, hvordan du bruger pengene smart.

Hvis du føler dig rigtig heldig, kan det være fristende at spille videre. Det er dog ærgerligt, hvis man på den måde mister hele sin store gevinst, så du kan overveje om ikke du skal spille videre for et mindre beløb og så bruge størstedelen af din heldige præmie på en smart måde. Og hvad der menes med smart er selvfølgelig helt op til dig at vurdere – der er nemlig rigtig mange muligheder.

Tag på ferie

Hvad du skal gøre kommer selvfølgelig lidt an på, hvor meget du har vundet. Hvis du har vundet en gevinst på en 5.000-10.000 kroner, er dette et oplagt beløb at bruge på en god og tiltrængt ferie. Du kan invitere kæresten eller din familie og på den måde kan du glædes ved at kunne forkæle dem, du elsker.

En ferie er desuden et smart valg, fordi du på den måde skaber gode minder, som du kan tænke tilbage på. Man har ikke nødvendigvis brug for alle mulige ting, men blot nogle gode oplevelser, som man ikke lige glemmer.

Det er smart at vælge at bruge pengene på noget, du husker, så du når gevinsten engang er brugt kan sige – kan du huske dengang jeg vandt i roulette og vi tog på verdens bedste ferie?

Vil du gerne af sted på en god ferie og er rimelig fleksibel omkring afgangstidspunktet, kan du vælge at tage af sted på en afbudsrejse, og du finder en masse tilbud på afbudsrejser her. Du kan både finde rejser med og uden all inclusive, så du kan rejse, som du bedst kan lide det.

Så skal turen gå til Kreta? Gran Canaria? Eller et tredje sted i sydens sol?

Nyd mere luksus i hverdagen

En anden smart måde at udnytte din gevinst er ved at skrue lidt op for luksusniveauet i hverdagen. Du kan for eksempel købe nogle ting, som du har ønsket dig i lang tid, og som du nu endelig har råd til. Eller du kan udskifte hele din garderobe.

Du kan også vælge at holde lidt tilbage på pengene og for eksempel spare noget af det op. På den måde har du et større økonomisk råderum, som kan skabe mere tryghed i hverdagen. Det kan også være lækkert at have råd til at spise ude ofte og tage et par ekstra gange i biografen. Så længe du kan læne dig tilbage og nyde hverdagen, er pengene godt givet ud.

Det kan også være, at gevinsten skal bruges til ferieopsparingen til næste sommer, så du har råd til et brag af en afbudsrejse. Eller måske trænger din kæreste og bedste ven til at blive værdsat ekstra med en god oplevelse, for eksempel på et kroophold eller en rigtig god omgang i byen.