Overvejer du at investerer i NIO Aktier? Så kan du med god fordel læse alt du skal vide om virksomheden herunder.

Som nævnt så er Virksomheden NIO, børs noteret på den amerikanske børs, og man kan derved købe aktier i firmaet. NIO har et bredt sortiment, og med tiden som de får udviklet flere produkter, og får skrevet deres navn mere ind på verdenskortet, så vil de stille og roligt blive mere populære, og deres omsætning vil stige. Dette kommer til at smitte af på aktieprisen, og ligesom med tesla, kan vi muligvis se ind i en aktie, som har mange gode år foran sig på aktiemarkedet.

Virksomheden blev børsnoteret i 2018, og har nogle pæne stigninger, men er også faldet på det sidste, ligesom alle andre aktier, dog er dette ikke ensbetydene med at virksomheden klarer sig dårligt, tværtimod tror jeg dette er en sund virksomhed, og når deres eget hjemland Kina begynder at vise mere interesse for deres produkter, så vil det langsomt smitte af på aktien.

NIO er ikke en virksomhed som udbetaler udbytte, så hvis man vil satse på at købe aktier i virksomheden, så er det stigninger i aktieprisen man vinder på. Så en god analyse af virksomheden, hvor man sætter sig ind i deres produkter og deres økonomi og hvordan de forventer at fremtiden kommer til at gå, så kan dette måske gå hen og være en fantastisk aktie om bare få år. Dette er dog ikke en anbefaling, da markedet kan køre meget op og ned, og ingen ved hvordan det ser ud om bare 1 dag.

Kunne du tænke dig at vide mere om aktier, og måske komme i gang med at investere, så hop ind på aktierdk.dk og læs om hvilke platforme der er mulige at bruge, og du kan herefter vælge den platform som du føler passer bedst til din investeringsprofil, og begive dig ud på dit første aktiekøb. Her kan både nævnes danske platforme som Saxo Investor, Nordnet, men også udenlandske platforme som Etoro, hvor der også kan handles med kryptovaluta.